Over een moment

Laat ik mij voorstellen, mijn naam is Elly Gorkink. De grootste spiegels die ik in mijn leven heb gekregen zijn mijn kinderen. Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar mijzelf. Dit resulteerde in verschillende trainingen en opleidingen. Mijn mooiste opleiding is het leven zelf. Elke keer vind ik weer puzzelstukjes die passen in mijn levenspuzzel. Soms zijn er heuvels en bergen waar ik over heen ga. Mijn laatste hobbel was groot. Ik heb geleerd in die tijd om met aandacht erbij te blijven, te door voelen en doorleven wat eraan de oppervlakte kwam boven drijven. Hierdoor heb ik de rijkdom van de stilte weer leren ervaren en antwoorden gevonden die in ieder van ons aanwezig zijn. Als je durft stil te worden en stil te staan. Het steeds weer op nieuw beginnen met een open en nieuwsgierige blik, past bij mijn leven van nu, kijken en me verwonderen over dat ene moment van aandacht. Genieten van de vrijheid en ruimte die er is om alle ervaringen te verwelkomen. Dat is voor mij mindfull leven.

Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen in hun bewustwordingsprocessen. Het een stukje meelopen en meekijken op iemands levenspad ervaar ik als een geschenk. Ondersteuning bieden om weer de schoonheid te vinden en de wijsheid die elke mens in zich draagt. Jezelf leren te omarmen met alles wat je bent, JIJ dat ene unieke mens. Het moment van zijn. IK BEN.

Opleidingen: Hogeschool Nijmegen, orthopedagogiek, video hometraining, reikimaster, kristal opleiding, lichtwerkopleiding, trainingen bij Berry Vincenta voor bewustwording, Mindfulness hogeschool Utrecht. Kwalificatie 1

Huidige werk: Ik werk met mensen met autisme in een begeleid zelfstandig wonen project. Aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN.

EllyEen moment

Een moment van aanwezig zijn
Een moment van inzicht
Een moment van volledige aandacht
Een moment van de stilte herkennen
Een moment de adem voelen stromen
Een moment van verwondering
Een moment van gedachten waarnemen
Een moment van heelheid ervaren
Hoeveel momenten gaan verloren
Door niet bij dat ene moment te zijn
Het wonder van dat ene moment
Het moment van het nu